Selena Gomez ucap tahniah kepada Harimau MalayaKEMENANGAN pasukan bola sepak Malaysia, Harimau Malaya ke atas Indonesia benar-benar dirasai dan memberi impak besar kepada penyokong pasukan kedua-dua negara.

Penyokong pasukan bola sepak Indonesia yang kecewa telah melancarkan perang cyber ke atas laman web dan laman sosial milik artis Malaysia menyaksikan beberapa laman berjaya digodam sejak malam tadi.

Penyokong pasukan Malaysia pula mempersendakan penyokong Indonesia yang dilihat tidak profesional kerana tidak dapat menerima kekalahan meskipun negara itu mendahului Malaysia dari segi pungutan pingat keseluruhan sukan SEA.

Antara gurauan yang menarik perhatian ialah sebuah cetusan idea kreatif individu yang dipercayai penyokong Malaysia yang mencipta perbualan facebook Salena Gomez kononnya mengucapkan tahniah kepada Harimau Malaya.


Tags: , ,

Peringatan

Segala komen di bawah artikel ini tidak mewakili pandangan Free Malays. Sila beri ulasan, kritikan atau pandangan berdasarkan artikel di atas sahaja. Anda bertanggung jawab di atas tulisan anda