Wanita diperdaya lukis tatoo gambar tahi di belakang badanSEORANG wanita dari Ohio dikatakan menuntut $100,000 (RM317 849) ganti rugi kerosakan daripada Ryan Fitzjerald yang didakwa memperdayakannya untuk melukis tatoo gambar tahi di belakang badannya.


Niat wanita itu untuk mendapatkan tatoo gambar sebuah babak daripada trilogi Narnia akhirnya tidak kesampaian apabila Fitzjerald mendapati teman wanitanya itu berlaku curang.

Fitzjerald didakwa memperdayakan teman wanitanya itu dengan memberikan sebotol wine murah sebelum borang persetujuan untuk melukis tatoo ditandatangani.

"Saya tidak sedarkan diri semasa tatoo dilukiskan, dan apabila bangun barulah saya sedar gambar yang begitu dahsyat di belakang saya" kata wanita itu.

Tatoo hodoh gambar seketul tahi beserta beberapa ekor lalat yang beterbangan dilukiskan di belakang wanita itu oleh teman lelakinya yang terlalu kecewa didakwa dengan niat membalas dendam.

Tags: ,

Peringatan

Segala komen di bawah artikel ini tidak mewakili pandangan Free Malays. Sila beri ulasan, kritikan atau pandangan berdasarkan artikel di atas sahaja. Anda bertanggung jawab di atas tulisan anda