Awek Jepun makan katak hidup-hidup sambil tersenyumBIASA kita dengar orang-orang Jepun gemar dengan makanan yang segar "fresh" dikatakan untuk mendapat rasa serta sumber protein yang segar dan terbaik.

Lihat gambar di bawah ini, wanita Jepun ini sedang menikmati seekor katak segar yang tidak dimasak. Tambah mengejutkan rupa-rupanya katak ini dimakan ketika ia masih hidup.Lihat sahaja dari senyumannya, hidangan ini kelihatan enak baginya. Selain itu aktiviti menjamu hidangan katak yang masih hidup seperti ini sebenarnya sudah menjadi perkara biasa di Jepun.Lihat! Katak itu masih lagi menggeletik kesakitan selepas separuh bahagian badannya dipotong semasa proses penyediaan hidangan ini.Lihat pula video di bawah ini (Amaran, aksi jijik bakal ditayangkan, anda mungkin kehilangan selera makan beberapa hari selepas menonton video ini)
Sumber: youtube.com

Tags: , , ,

Peringatan

Segala komen di bawah artikel ini tidak mewakili pandangan Free Malays. Sila beri ulasan, kritikan atau pandangan berdasarkan artikel di atas sahaja. Anda bertanggung jawab di atas tulisan anda